Készült: 2020.04.02.09:25:54 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

313. ülésnap (2013.10.21.), 73. felszólalás
Felszólaló Németh Zsolt (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:03


Felszólalások:  Előző  73  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

NÉMETH ZSOLT (Jobbik): Köszönöm, elnök úr. Államtitkár úr, én nem azt kérdeztem, hogy az Európai Unió mit tesz ebben az ügyben, én azt kérdeztem, hogy a magyar fél, a magyar Külügyminisztérium mit tesz. (Németh Zsolt: Az ő hatásköre!) Nem azt a felsorolást vártam. Én magam személyesen veszek részt a LIBE bizottság vizsgálóbizottságainak meghallgatásán, ott egy magyar képviselő szólal fel, dr. Morvai Krisztina, a Jobbik delegáltja az Európai Parlamentben. Nem önök, önök ott nem tesznek semmit. (Dr. Gaudi-Nagy Tamás: Pontosan így van!)

Azt is láthatjuk, hogy az elmúlt időszakban önök hiába kérték be az amerikai nagykövetet, nem hallhattunk erről semmit, nem hallhattuk, mi volt a konzekvenciája. Államtitkár úr, ha megengedi, az is butaság, amit ön mondott, nemcsak az Európai Unióban kezelik a témát! Olvassa el a hétvégi híreket! Németország épp azon fáradozik, hogy a saját szerverein belül mehessen csak az adatforgalom Németországon belül, a német emberek csak egymással a német szervereken tudjanak kommunikálni. Ezek szerint Németország meg tudja oldani egyedül ezt a problémát, csak önök hivatkoznak itt folyamatosan az Európai Unióra?

Ezt a választ egyszerűen lehetetlen elfogadni, mert ez nem válasz volt, ez valami hülye magyarázkodás (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), és elnézést a kifejezésért. (Taps a Jobbik padsoraiból.)
Felszólalások:  Előző  73  Következő    Ülésnap adatai