Készült: 2020.04.02.11:20:07 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

313. ülésnap (2013.10.21.), 67. felszólalás
Felszólaló Pál Tibor (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:19


Felszólalások:  Előző  67  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

PÁL TIBOR (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Én odáig nem mennék el, hogy Cipő Bódi László dalszövegeit minősítsem, szeretném önnek jelezni, hogy több százezren, sőt azt gondolom, több millióan vannak ebben az országban, akik nagy tisztelettel vannak az ő művészi munkája, a zeneszerzői és dalszövegírói munkája iránt. (A Fidesz padsoraiban ülő képviselők bólogatnak.)

Ön egyébként sok mindenről megismerszik, nem szólt arról, hogy az 1,3 milliárdos beruházást miért kellett volna akkor kivenni a közbeszerzés alól. Láthatóan van néhány olyan ügy a fővárosban, például a Bálna ügye, korábban itt volt az Olimpiai park ügye vagy éppen a zuglói ügy, tehát sok olyan ügy található, amire elég nehéz magyarázatot találni (Tállai András: Nem kérdezte. Miért nem kérdezte?),hacsak nem azt, amit ön idézett a Republic ezen dalából, nevezetesen a "még, még, még, ennyi nem elég". A csókosoknak talán még kellett egy 1,3 milliárdos beruházást odaadni, és önök ezt ilyen módon próbálták megtenni.

Tisztelt Államtitkár Úr! Én nem fogadom el a válaszát, de az, hogy "ez a parancs, érik a narancs" (Németh Szilárd István: 31 milliárd! Máltai Sólyom!), ez igaz, azt gondolom, ez egy kicsit túl érett narancs, talán már egy kicsit a velejéig romlott narancsról van szó.

Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiból.)
Felszólalások:  Előző  67  Következő    Ülésnap adatai