Készült: 2020.04.02.09:31:06 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

313. ülésnap (2013.10.21.), 41. felszólalás
Felszólaló Harangozó Gábor (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:01


Felszólalások:  Előző  41  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

HARANGOZÓ GÁBOR (MSZP): Államtitkár úr, senki nem kérdezte, hogy mi a konkrét jogi tényállás. (Felzúdulás a kormánypártok soraiban.) Kiderült, hogy a földpályázati rendszert úgy alkották meg, hogy vissza lehessen vele élni (Moraj, közbeszólások a kormánypártok soraiból.), és vissza is éltek vele. Ez a pályázati rendszer megbukott. (Az elnök csenget.) Ezen bukott pályázati rendszer alapján akarják most kihúzni a földet a Kishantosi Ökológiai Mintagazdaság alól is, ahol ráadásul szándékos kárt okoznak, hiszen húsz év munkáját teszik tönkre ezzel a döntéssel.

Tisztelt Államtitkár Úr! Miért ér a helyi gazdáknál többet önöknek Kanyok Attila fideszes párttagkönyve, aki úgy helyi gazda, hogy ebbe a romos házba van bejelentve? (Felmutat egy papírlapot.) Valamint az MVH kimutatásából kiderült, hogy már most felvett 17 millió forint területalapú támogatást, állatok után viszont (Ismét felmutat egy papírlapot. - Lázár János: Videót kérünk!) egyetlenegy fillért sem (Folyamatos közbeszólások a kormánypártok soraiból.), ami azt mutatja, hogy több mint egy év után még mindig nincsenek állatai.

Államtitkár úr, a válaszát nem tudom elfogadni, és önnek is azt tanácsolom, hogy fontolja meg, hogy meddig adja a nevét ehhez a pofátlan disznósághoz.

Nem fogadtam el a választ. (Taps az MSZP soraiban.)
Felszólalások:  Előző  41  Következő    Ülésnap adatai