Készült: 2020.04.02.07:40:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

313. ülésnap (2013.10.21.), 36. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka bejelentés
Videó/Felszólalás ideje 1:48


Felszólalások:  Előző  36  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, jegyző úr. Tisztelt Országgyűlés! Megköszönöm vendégeinknek, hogy részt vettek az ünnepélyes pillanatokon.

Most az interpellációkkal, azonnali kérdésekkel és kérdésekkel folytatjuk munkánkat.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy az Országgyűlés elnöke az egyes házszabályi rendelkezésekről szóló, többször módosított 46/1994. (IX.30.) országgyűlési határozat 90. § (4) bekezdésében foglalt jogkörével élve, továbbá az ügyrendi bizottság 36/1998-2002. ÜB számú általános érvényű állásfoglalása alapján Szilágyi Péter képviselő úr K/12663. számon benyújtott írásbeli kérdését visszautasította, mivel a feltett kérdés nem tartozik a megkérdezett Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter, miniszterelnök-helyettes úr feladatkörébe.

(A jegyzői székben dr. Szűcs Lajost Földesi Gyula váltja fel.)

Tisztelt Országgyűlés! 14 óra 57 perc van.

Harangozó Zoltán és Gőgös Zoltán (Közbeszólások az MSZP soraiból: Gábor!), az MSZP képviselői interpellációt nyújtottak be... Elnézést, Harangozó Gábor és Gőgös Zoltán, az MSZP képviselői, interpellációt nyújtottak be a vidékfejlesztési miniszterhez: "Visszaélések az állami földbérlet-pályázat rendszerében" címmel. Harangozó Gábor képviselő urat illeti a szó. Parancsoljon!
Felszólalások:  Előző  36  Következő    Ülésnap adatai