Készült: 2020.10.21.12:40:06 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

260. ülésnap, 164. felszólalás
Felszólaló Magyar Levente
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott miniszteri viszonválasz
Beosztás Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:06

Felszólalások:  <<  164  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

MAGYAR LEVENTE külgazdasági és külügyminisztériumi államtitkár: Valóban, tisztelt képviselő úr, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy az ellenzék milyen felelőtlenül viselkedik azzal kapcsolatban, hogy amikor arra kívánjuk felhívni a magyar lakosság figyelmét, hogy koordinált politikai akciók zajlanak annak érdekében, hogy Magyarországra immár korlátlan számban telepítsenek be illegális migránsokat, akkor ezeket a tájékoztatásokat bagatellizálni törekszenek, olyan fényben kívánják ezeket bemutatni, mint amelyek nem megalapozottak, mint amelyek nem bizonyítottak. Ugyanakkor írásos bizonyítékokkal rendelkezünk arra vonatkozóan, hogy ilyen tervek léteznek.

Egy koordinált gazdasági és politikai akció keretében ennek a végrehajtására készülnek többek között az európai uniós központi szervek. Ahogyan a múlt héten láttuk, az Európai Parlament meg is szavazott egy olyan indítványt, amely azt irányozza elő, hogy korlátlan, felső korlát nélküli kötelező betelepítés történne többek között Magyarországra is. Ezt a balliberális képviselők megszavazták.

A Jobbiknak meg felelőtlennek tartom azt a politikáját, hogy a Soros-tervet bagatellizálni kívánják, hiszen Magyarországot, a magyar választópolgárokat sodorják ezáltal veszélybe. Köszönöm. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

Felszólalások:  <<  164  >>    Ülésnap adatai