Készült: 2020.02.28.14:01:38 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

334. ülésnap, 191. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka A záróvita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:42

Felszólalások:  <<  191  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Az előterjesztői választ megelőzően a záróvita lezárult, a benyújtott módosító javaslatokról történő határozathozatalra és a zárószavazásra később, de még a mai ülésnapunkon sor kerül.

(17.10)

Most soron következik a Magyar Agrár-, Élelmiszer-gazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája. Győrffy Balázs, Jakab István és Obreczán Ferenc fideszes képviselőtársaink önálló indítványát T/12953. számon, az egységes javaslatot pedig T/12953/9. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim. Az egységes javaslathoz benyújtott módosító javaslatról az alkotmányügyi bizottság elkészítette ajánlását, amely T/12953/10. számon volt elérhető valamennyiük számára.

Most kezdeményezem, hogy az ajánlásban szereplő pontokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Ez látható többség. Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége ajánlásomat elfogadta.

Megnyitom a záróvitát a benyújtott módosító javaslatra, és megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni azzal kapcsolatban. (Jelzésre:) Igen, a Jobbik képviselőcsoportjából Magyar Zoltán képviselő úr kért szót. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  191  >>    Ülésnap adatai