Készült: 2020.02.26.12:38:19 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

330. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:53

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Jó reggelt kívánok! A hajnali fél 2-es parlamentzárást követően elindítjuk a mai munkanapot. Köszöntöm a képviselőket, a kollégákat, az Országgyűlés munkatársait.

Az őszi ülésszak 32. ülésnapját megnyitom. Virgil és Virginia napja van, ha véletlenül akad ilyen ismerősük, akkor köszöntsék fel ma névnapjuk alkalmából. Egyébként pedig arra a napra ébredtünk, ami Alfred Nobel díjának, a Nobel-díj megalapításának napja. Erre Magyarországon is büszkék lehetünk, a magyar szellemi tudás Nobel-díjazottjainak tiszteletére.

Köszöntöm önöket. Az ülés vezetésében Szűcs Lajos és Göndör István képviselő urak lesznek jegyzőként a segítőim.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Agrár-, Élelmiszergazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Győrffy Balázs, Jakab István képviselők önálló indítványát T/12953. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/12953/7. számon kapták meg. Az ajánlás 5 ajánlási pontot tartalmaz.

Azt indítványozom, hogy egy szakaszban tárgyaljuk meg. Most ilyenkor meg kell kérdezzem, hogy támogatnak-e ebben a javaslatomban. Kis reggeli torna! (Szavazás.)

Egyhangú szavazással, még államtitkár úr is jelzi, hogy ő is támogatja ezt a módját a vitának.

Így aztán eszerint haladunk tovább. Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-5. pontjaira. Ki kíván hozzászólni? Magyar Zoltán képviselő úr, Jobbik.

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai