Készült: 2021.01.24.09:57:06 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

326. ülésnap, 53. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka általános vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:47

Felszólalások:  <<  53  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Nem kíván. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Soron következik a Magyar Agrár-, Élelmiszer-gazdasági és Vidékfejlesztési Kamaráról szóló 2012. évi CXXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Győrffy Balázs és Jakab István fideszes képviselőtársaink önálló indítványát T/12953. számon ismerhették meg.

Mielőtt az előterjesztés tárgyalását megkezdenénk, ülésvezetési kérdésben kell döntést hoznia az Országgyűlésnek. Az alelnök képviselői felszólalása esetén, illetve határozathozatal során csak akkor vezetheti az ülést, ha ehhez az Országgyűlés előzetesen hozzájárul. Mivel Jakab István képviselő úr, az Országgyűlés alelnöke föl kíván szólalni a vitában, ezért kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul-e ahhoz, hogy Jakab István alelnök úr az előterjesztés tárgyalásánál és a határozathozatalánál is vezethesse az ülést. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen, ez látható többség.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Jakab István képviselő úrnak, az Országgyűlés alelnökének, a napirendi pont előadójának, 20 perces időkeretben. Parancsoljon, alelnök úr!

Felszólalások:  <<  53  >>    Ülésnap adatai