Készült: 2020.08.11.06:44:04 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

285. ülésnap (2006.02.06.), 189. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Részletes vitára bocsátás
Videó/Felszólalás ideje 3:50


Felszólalások:  Előző  189  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk munkánkat.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e az új országos fogyatékosügyi programról szóló H/18907. számú országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 309 igen szavazattal, 3 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e az egyes esélyegyenlőségi tárgyú törvények módosításáról szóló T/18902. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 314 plusz 1, tehát 315 igen szavazattal, 1 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a digitális műsorterjesztés szabályairól szóló T/19081. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 195 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a mozgóképekről szóló 2004. évi II. törvény módosításáról szóló T/18901. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés Kiss Péter szavazatával 196 igen szavazattal, 117 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e az életüktől és a szabadságuktól politikai okból jogtalanul megfosztottak kárpótlásáról szóló törvényben meghatározott határidők ismételt megnyitásáról és a kárpótlás lezárásáról szóló T/18702. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 314 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést részletes vitára bocsátotta.

Tisztelt Országgyűlés! Most tárgysorozatba-vételi kérelmekről határozunk.

A Fidesz képviselőcsoportja a Házszabály rendelkezése alapján kérte, hogy az Országgyűlés döntsön a foglalkoztatási bizottság által elutasított, a munkahely-garanciáról szóló T/18896. számú törvényjavaslat tárgysorozatba vételéről.

Megkérdezem az előterjesztőket, kívánja-e valamelyikük a tárgysorozatba-vételi kérelmet indokolni ötperces időkeretben. Megadom a szót Domokos László képviselő úrnak, Fidesz.
Felszólalások:  Előző  189  Következő    Ülésnap adatai