Készült: 2020.04.03.19:39:59 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

221. ülésnap, 217. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:07

Felszólalások:  <<  217  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Megkérdezem, kíván-e még valaki hozzászólni, felszólalni. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok. Megkérdezem az előterjesztőket, hogy kívánnak-e válaszolni a vitában elhangzottakra. Szakács képviselő úr jelzi az előterjesztők nevében, hogy most nem.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a választási eljárásról szóló törvényjavaslat általános vitájának a megkezdése. Lázár János, Kósa Lajos, Varga István, Patay Vilmos, Bábiné Szottfried Gabriella, Csóti György, Vitányi István, Ékes Ilona, Wittner Mária, Csöbör Katalin, Kőszegi Zoltán, Gulyás Gergely, Csizi Péter, Ágh Péter, Fidesz, és Vejkey Imre, KDNP, képviselők önálló indítványát T/8405. számon megismerhették.

Tájékoztatom önöket, hogy a mai napon az expozéra, a bizottsági többségi és kisebbségi véleményekre, valamint a vezérszónoki felszólalásokra kerül sor. További képviselői felszólalásokra a vita folyatatásban lesz majd lehetőség.

Most az előterjesztői expozé következik, megadom a szót Lázár János államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának, 40 perces időkeretben. Öné a szó, államtitkár úr.

Felszólalások:  <<  217  >>    Ülésnap adatai