Készült: 2020.08.09.14:20:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

29. ülésnap, 255. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:37

Felszólalások:  <<  255  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez nem érkezett módosító javaslat, részletes vitára nem kerül sor, a következő ülésünkön a határozati javaslat elfogadásáról döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Tegnapi döntésünknek megfelelően most... (Gőgös Zoltán: Öt perc szünetet kérek.) Öt perc technikai szünetet kér az államtitkár úr. Ötperces technikai szünetet rendelek el.

Köszönöm szépen. (Rövid szünet.)

(17.10)

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk a munkánkat.

Tegnapi döntésünknek megfelelően most soron következik a géntechnológiai tevékenységről szóló 1998. évi XXVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést T/826. sorszámon, a bizottsági ajánlásokat pedig T/826/1-6. sorszámokon kapták kézhez a képviselők.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a vita megkezdése során az előterjesztői expozéra, valamint a bizottsági előadók felszólalására már sor került. Most a képviselői felszólalások következnek, a napirendi ajánlás szerint 10-10 perces időkeretben.

Az írásban előre jelentkezett képviselők közül elsőként megadom a szót Ángyán József képviselő úrnak, a Fidesz képviselőcsoportja részéről. Öné a szó, képviselő úr.

Felszólalások:  <<  255  >>    Ülésnap adatai