Készült: 2020.08.12.03:53:49 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

29. ülésnap, 127. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:25

Felszólalások:  <<  127  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e még valaki szólni. Jelentkezőt a képernyőn nem látok.

Mivel több felszólaló nem jelentkezett, megkérdezem Garamhegyi Ábel államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Jelzi, hogy nem. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel a törvényjavaslathoz módosító javaslatok érkeztek, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára várhatóan következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az agrárgazdaság 2005. évi helyzetéről szóló beszámoló, valamint a beszámoló elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. A beszámolót J/1026. sorszámon, a mezőgazdasági bizottság határozati javaslatát pedig H/1136. sorszámon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Megadom a szót Gőgös Zoltán földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának, 25 perces időkeretben. Öné a szó, államtitkár úr.

Felszólalások:  <<  127  >>    Ülésnap adatai