Készült: 2021.04.17.06:30:34 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

200. ülésnap (2005.02.21.), 395. felszólalás
Felszólaló Molnár László (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:38


Felszólalások:  Előző  395  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

MOLNÁR LÁSZLÓ (MSZP): Nyilván látszik rajtam ez a hátrányos helyzet. Köszönöm a szót, elnök úr. Az előttem szóló nem padtársaim, de Békés megyei képviselők mondandójához szeretnék én is hozzászólni.

Teljesen természetes, hogy szeretnénk országhatár-Kecskemét M44-es utat, de azt kell mondjam, hogy Medgyessy miniszterelnök úr hitt a Fidesznek, elhitte, hogy vannak tervek. Pont ez a legnagyobb bajunk, amiért szót akartam kérni. (Babák Mihály: Ne magyarázkodjál! Mit ígértetek?) Kedves szarvasi Babák képviselő úr, akinek a városát el fogja kerülni reményeim szerint ez a Kondoros-Tiszakürt elkerülő út, azt kell mondjam, hogy most birkózunk a Környezetvédelmi Minisztériummal, illetve a főhatósággal, most van ott, hogy 2003. januártól számítva az első környezetvédelmi engedély ki lesz adva.

Kérem szépen, a jegyzőkönyv számára akartam csak elmondani, nem húzni az időt, ott tartunk, hogy az elmúlt tíz-tizenöt évben tanulmánytervek készültek, cetlik, vécépapírok voltak, sajnos ez egyik sem felel meg a tervnek, nem volt nyomvonal-kijelölés, most vagyunk ott, hogy lesz egy környezetvédelmi tervünk. (Babák Mihály: Három év alatt!) Hát, lehet, hogy tovább, mert az NA Rt. valószínűleg bírósághoz fog fordulni.

De nem akarom húzni az időt, köszönöm a figyelmet. És azon vagyunk, Békés megyeiek, mindannyian, hogy az út megépüljön előbb-utóbb.

Köszönöm. (Taps.)
Felszólalások:  Előző  395  Következő    Ülésnap adatai