Készült: 2020.08.13.22:30:11 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

251. ülésnap, 249. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka összevont vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:31

Felszólalások:  <<  249  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés támogatásáról szóló határozati javaslat összevont vitája. A Magyarországi nemzetiségek bizottsága által benyújtott előterjesztés H/18032. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. Bejelentem, hogy az előterjesztést nemzetiségi napirendi pontként tárgyalja az Országgyűlés.

Tájékoztatom önöket, hogy az elfogadott házszabálytól eltérés szerint a nyitóbeszéd és a zárszó elhangzására összesen 10 perc, a kormány képviselőjének nyilatkozatára 5 perc, a Törvényalkotási bizottság felszólalására 5 perc, ebből a kisebbségi vélemény ismertetésére 2 perc, a képviselőcsoportok felszólalására 5-5 perc, a független képviselők és a nemzetiségi szószólók felszólalására 2-2 perc áll rendelkezésre.

Tisztelt Országgyűlés! Megadom a szót Fuzik János szlovák nemzetiségi szószóló úrnak, a napirendi pont előterjesztőjének. Tájékoztatom szószóló urat, hogy a vitában történő felszólalására és az esetleges zárszó ismertetésére összesen 10 perc időkeret áll rendelkezésére. Öné a szó!

Felszólalások:  <<  249  >>    Ülésnap adatai