Készült: 2020.09.19.23:34:42 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

319. ülésnap (2013.10.30.), 86. felszólalás
Felszólaló Dr. Tarnai Richárd (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:15


Felszólalások:  Előző  86  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. TARNAI RICHÁRD (KDNP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Kedves Képviselőtársaim! Azért van annak egy bája, amikor a "Szabad Nép félóra" mintájára a Jobbik az Index jelenleg éppen vezető hírét egy az egyben kommentálja. Ez csak egy megjegyzés. (Közbeszólás a Jobbik soraiból.) Amit ön, képviselőtársam, az imént megtett... - azért összeérnek a szálak.

A Terrorelhárítási Központ tekintetében, illetőleg, hogy mennyire nincs rá szükség, mert nem csinálnak semmit, egyetlenegy képet engedjenek meg. Amikor az évszázad árvize volt, akkor Szigetmonostoron a Terrorelhárítási Központ munkatársai 200 ezer homokzsákot egyetlenegy éjszaka alatt gyorsan letettek. Egyébként ez azt jelenti, hogy nem arról van szó, hogy reggeltől estig csak a szakmai feladatukat kell ellátni, hanem rengeteg helyen segítenek a mindennapi problémák megoldásában. Tehát kérem, ezt is vegyék figyelembe, amikor a Terrorelhárítási Központ támogatását, illetőleg költségvetésben való létét érintik.

Illetőleg, ha önök nem tapasztalják azt, hogy valóban Európa közepén bármiféle terrorveszélynek lenne Magyarország kitéve, akkor ezek szerint jól végzi a Terrorelhárítási Központ a munkáját. (Szilágyi György közbeszól.) Hiszen pontosan ez a célja. Köszönjük az elismerést ellenzéki részről is. (Szórványos taps a kormánypárti padsorokban.)
Felszólalások:  Előző  86  Következő    Ülésnap adatai