Készült: 2020.07.12.05:39:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

262. ülésnap, 215. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Felszólalás oka A záróvita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:54

Felszólalások:  <<  215  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: A záróvitát lezártam. Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatokról döntünk.

Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e az előterjesztő módosító javaslatát az ajánlás 1-16. pontjai szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 195 igen szavazattal, 128 nem ellenében, tartózkodás nélkül a módosító javaslatot elfogadta.

A zárószavazás következik. Kérdezem az Országgyűlést, elfogadja-e a T/17548. számú törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 189 igen szavazattal, 132 nem ellenében, tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

(19.40)

Az előterjesztő indítványozta az imént elfogadott négy pénzügyi tárgyú törvény sürgős kihirdetését. Kérdezem az Országgyűlést, egyetért-e ezzel. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 190 igen szavazattal, 4 nem ellenében, tartózkodás nélkül úgy határozott, hogy az Országgyűlés elnöke kérje a törvények sürgős kihirdetését a köztársasági elnöktől.

Arra figyelemmel, hogy a frakciók bizottságitag-cserékre nem tettek javaslatot, személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor.

A határozathozatalok végére értünk. Két perc szünetet rendelek el. (Rövid szünet. - Számos képviselő elhagyja az üléstermet.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Folytatjuk a munkánkat.

Soron következik a bírósági végrehajtásról szóló 1994. évi LIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Horváth Csaba, Göndör István, Podolák György, Józsa István és Csiha Judit képviselők önálló indítványát T/16338. számon, az önkormányzati bizottság ajánlását pedig T/16338/1. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Göndör István képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának, 15 perces időkeretben, és arra kérem képviselőtársaimat, hogy figyeljék Göndör István 15 perces előterjesztését.

Felszólalások:  <<  215  >>    Ülésnap adatai