Készült: 2020.07.09.10:30:22 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

254. ülésnap, 259. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:21

Felszólalások:  <<  259  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! További felszólaló nem jelentkezett. Megkérdezem Gombos András államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Gombos András: Majd a végén.) Köszönöm szépen. Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván válaszolni, majd csak a végén. Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett.

Az együttes általános vitát lezárom, és a módosító javaslatra tekintettel a részletes vitára bocsátásra és magára a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a Magyar Köztársaság 2004. évi költségvetéséről és az államháztartás hároméves kereteiről szóló törvény végrehajtásáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/17290. számon, a bizottságok együttes ajánlását T/17290/32. számon kapták kézhez. Mielőtt javaslatot tennék a vita szerkezetére, bejelentem, hogy az ajánlás 27. és 36. pontját az előterjesztője visszavonta.

Indítványozom, hogy a törvényjavaslat szerkezetére és a benyújtott javaslatok összefüggéseire figyelemmel a részletes vitát két szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Felkérem Szűcs Lajos jegyző urat, ismertesse az általam javasolt vitaegységeket.

Felszólalások:  <<  259  >>    Ülésnap adatai