Készült: 2020.04.07.22:29:00 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

232. ülésnap, 353. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:50

Felszólalások:  <<  353  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Szeretném emlékeztetni önöket, hogy módosító javaslatokat jövő hét pénteken déli 12 óráig lehet benyújtani. A részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára pedig későbbi üléseink valamelyikén kerül sor.

Most soron következik a szakmaközi szervezetekről és az agrárpiaci szabályozás egyes kérdéseiről szóló 2012. évi CXXVIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Pócs János fideszes képviselőtársunk önálló indítványát T/8679. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/8679/4. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

Tisztelt Országgyűlés! A törvényjavaslathoz összesen három darab módosító javaslat érkezett. Ezeket külön-külön tárgyalja az Országgyűlés. Tájékoztatom önöket, hogy a vitában a felszólalási időkeret módosító javaslatonként 6 perc.

Most megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. pontjára, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni 6 perces időkeretben. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Az ajánlás 1. pontja részletes vitáját lezárom.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 2. pontjára, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki ezzel kapcsolatban 6 perces időkeretben felszólalni. (Jelzésre:) Igen, ketten is jelentkeztek.

Megadom a szót Magyar Zoltán képviselő úrnak, a Jobbik-képviselőcsoportból. Parancsoljon!

Felszólalások:  <<  353  >>    Ülésnap adatai