Készült: 2020.04.05.05:59:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

251. ülésnap, 104. felszólalás
Felszólaló Tukacs István (MSZP)
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 0:58

Felszólalások:  <<  104  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

TUKACS ISTVÁN (MSZP): Elnök úr, szeretném előre jelezni, hogy nem fogom elfogadni a választ, és szeretném meg is indokolni. Államtitkár úr, nagyon üdvös, amikor adatokat sorol arról, hogy hányan nem akarnak már elmenni. Jó lenne arról tudni, hogy hányan jöttek vissza (Dr. Rétvári Bence: Megmondom.), és miért maradnak ott.

Kettő. Úgy gondolom, tisztelt államtitkár úr, hogy a betegek 2017-ben akarnak gyógyulni, nem 2010-ben és pláne 2006-ban. Ezért tehát ezt az unalmas lemezt fel lehetne tenni most már a polcra, hogy mi volt hét évvel a kormányzásuk előtt. (Balla György: Szégyelled, mi?) Arról kellene beszélni, hogy mi van most. És ha már említette, hogy az egészség nem üzlet, akkor ezt említse meg azoknak a szabolcsi fideszes vezetőknek, akik egy magánklinika megnyitásán parádéznak.

Úgyhogy, tisztelt államtitkár úr, sok dologban nem értünk egyet, de főleg abban nem, hogy a saját maguk hibáit a múltra való mutogatással akarják leplezni. Elnök úr, nem fogadom el a választ, köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

Felszólalások:  <<  104  >>    Ülésnap adatai