Készült: 2020.01.22.03:42:53 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

337. ülésnap, 222. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka A záróvita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:39

Felszólalások:  <<  222  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom. Megkérdezem Rétvári Bence államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni. (Dr. Rétvári Bence jelzésére:) Nem kíván válaszolni az államtitkár úr.

Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatról történő határozathozatalra és a zárószavazásra a holnapi ülésen kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy mivel Szél Bernadett képviselő asszony azonnali kérdésére a válaszadó nem jelent meg, az LMP-frakció a házbizottság összehívását kezdeményezte. Tájékoztatom a frakciókat, hogy ennek időpontjáról rövidesen értesíteni fogja az ülésvezető elnök az érdekelteket, nyilván a szükséges egyeztetések befejeztével.

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Soron következik az egyes egészségügyi és egészségbiztosítási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája. Az előterjesztést T/13099. számon, az egységes javaslatot pedig T/13099/27. számon kapták kézhez. Az egységes javaslathoz benyújtott módosító javaslatról az alkotmányügyi bizottság elkészítette ajánlását, amely T/13099/29. számon elérhető.

Kezdeményezem, hogy az ajánlásban szereplő pontokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-10. pontjaira. Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A záróvitát lezárom. A benyújtott módosító javaslatról történő határozathozatalra és a zárószavazásra a holnapi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Megköszönöm együttműködésüket. Az ülés vezetését átadom Latorcai János alelnök úrnak. (Taps.)

(Az elnöki széket dr. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke foglalja el.)

Felszólalások:  <<  222  >>    Ülésnap adatai