Készült: 2020.10.27.07:42:38 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

92. ülésnap (2011.05.17.), 63. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka általános vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje 1:43


Felszólalások:  Előző  63  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megköszönöm államtitkár úr válaszát. Az általános vitát lezárom. Amint azt már előzetesen jeleztem, a módosító indítványok benyújtására 16 óráig van lehetőség. A részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló 1949. évi XX. törvénynek az alaptörvénnyel összefüggő egyes átmeneti rendelkezések megalkotása érdekében szükséges módosításáról szóló törvényjavaslat, valamint az Alkotmánybíróságról szóló 1989. évi XXXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat együttes általános vitájának megkezdése. Lázár János, Balsai István, Talabér Márta, Fidesz, képviselők önálló indítványát T/3199. számon, valamint T/3200. számon kapták kézhez a képviselők. Emlékeztetem önöket, hogy az elfogadott napirend szerint az előterjesztés 10 órás időkeretben történő tárgyalására kerül sor.

Most az előterjesztői expozéra, a bizottsági előadók felszólalásaira, valamint a vezérszónokok álláspontjának ismertetésére kerül majd sor. Az általános vita folytatása és lezárása ma, az ülésnap végén történik.

Felkérem Hegedűs Lorántné jegyző asszonyt, hogy ismertesse az időkeret felosztását.
Felszólalások:  Előző  63  Következő    Ülésnap adatai