Készült: 2020.02.29.15:26:03 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

273. ülésnap, 81. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka A részletes vita újra megnyitva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 5:13

Felszólalások:  <<  81  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a költségvetési bizottság T/17700/954. számon előterjesztett módosító javaslatát, amely a 2006. évi főösszegeket tartalmazza. Kérem, most szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés a költségvetés főszámait 192 igen szavazattal, 84 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Tisztelt Országgyűlés! A költségvetési bizottság elkészítette tájékoztatóját T/17700/955. számon. Ez a számítástechnikai hálózaton és a holnapi naptól az interneten is elérhető.

Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 121. § (7) bekezdése alapján a tájékoztatást követően a fejezetek bevételi, kiadási főösszegét, a hiány mértékét nem érintő kapcsolódó módosító javaslatokat lehet csak benyújtani. Tájékoztatom önöket, hogy a számítógépes hálózaton elérhetők azok a módosító javaslatok, amelyekről a költségvetési bizottság döntése alapján csak a következő határozathozatal során kell szavazni. Kérem a képviselőket, hogy a korábban benyújtott módosító indítványaikat az új főszámok ismeretében tekintsék át, és szükség szerint azokat új változatban terjesszék elő.

Tisztelt Országgyűlés! A Házszabály 121. § (7) bekezdése alapján a részletes vitát újból megnyitom, és egyben elnapolom. Ennek folytatására jövő heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! A mai napra rendelt szavazások végére értünk. Most két perc technikai szünetet tartunk. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyűlés! Folytatnánk a munkánkat. Soron következik az Országos Rádió és Televízió Testület 2006. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. A költségvetési bizottság önálló indítványát T/18161. számon, a kulturális bizottság ajánlását pedig T/18161/1. számon kapták kézhez a képviselők.

Megadom a szót Szabó Lajos képviselő úrnak, a költségvetési bizottság előadójának a napirendi pont ismertetésére, 15 perces időkeretben. (Zaj. - Csenget.)

Felszólalások:  <<  81  >>    Ülésnap adatai