Készült: 2020.12.02.22:33:44 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

265. ülésnap, 201. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (Fidesz)
Felszólalás oka Az OGY nem veszi tárgysorozatba
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 5:23

Felszólalások:  <<  201  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, tárgysorozatba veszi-e a Pettkó András és képviselőtársai által előterjesztett T/17860. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 152 igen szavazattal, 162 nem ellenében, 19 tartózkodás mellett az előterjesztést nem vette tárgysorozatba.

Most előterjesztések részletes vitára bocsátásáról határozunk.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a Magyar Köztársaság 2006. évi költségvetéséről szóló T/17700. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 188 igen szavazattal, 142 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a kereskedelemről szóló T/17701. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 321 igen szavazattal, 10 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a Munka Törvénykönyvéről szóló 1992. évi XXII. törvény, valamint egyéb munkaügyi tárgyú törvények módosításáról szóló T/17876. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 190 igen szavazattal, 140 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996. évi LXXV. törvény módosításáról szóló T/17877. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 195 igen szavazattal, 134 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a kis és közepes aktivitású radioaktív hulladékok tárolójának létesítését előkészítő tevékenység megkezdéséhez szükséges előzetes, elvi hozzájárulásról és a Paksi Atomerőmű üzemidejének meghosszabbításáról szóló H/17395. számú országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 195 igen szavazattal, 1 nem ellenében és 135 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

 

(19.00)

 

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e az agrárgazdaság 2004. évi helyzetéről szóló jelentés elfogadásáról szóló H/17999. számú országgyűlési határozati javaslatot.

Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 330 igen szavazattal, 2 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a foglalkoztatás helyzetéről és a foglalkoztatás bővítését szolgáló lépésekről szóló jelentés elfogadásáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. A foglalkoztatási bizottság önálló indítványát új változatban H/17972. számon kapták kézhez.

Módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, határozathozatal következik.

Kérdezem, kívánja-e valaki a kormány álláspontját ismertetni. (Jelzésre:) Csizmár Gábor miniszter úré a szó.

Felszólalások:  <<  201  >>    Ülésnap adatai