Készült: 2020.07.13.08:25:36 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

118. ülésnap, 200. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:37

Felszólalások:  <<  200  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Kérdezem tisztelt képviselőtársaimat, hogy kívánnak-e felszólalni. (Nincs jelzés.) Senki nem kíván. Feltételezem, hogy államtitkár úr így nem kíván válaszolni. (Dr. Garamhegyi Ábel nemet int.)

Tisztelt Képviselőtársaim! Az általános vitát lezárom. Tekintettel arra, hogy az előterjesztéshez nem érkezett módosító javaslat, részletes vitára sem kerül sor. Most a törvényjavaslat elfogadásáról döntünk. Kérdezem önöket, hogy elfogadják-e a T/4470. számú törvényjavaslatot a benyújtott pontosítással együtt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés 348 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta.

Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik az ugyancsak Londonban 2001. október 5-én kelt, a hajókon alkalmazott ártalmas antivegetatív bevonatrendszerek ellenőrzéséről szóló nemzetközi egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat általános vitája és határozathozatala. Az előterjesztést T/4471. számon kapták kézhez. Tájékoztatom önöket, hogy az előterjesztő leírási hibát korrigáló pontosítást nyújtott be T/4471/1. számon, a honlapon elérhető ez a pontosítás.

Megadom a szót ismételten Garamhegyi Ábel államtitkár úrnak, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium államtitkárának, a napirendi pont előadójának. Öné a szó, államtitkár úr.

Felszólalások:  <<  200  >>    Ülésnap adatai