Készült: 2020.09.22.10:20:43 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

89. ülésnap (2007.09.17.), 170. felszólalás
Felszólaló Molnár Oszkár (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:06


Felszólalások:  Előző  170  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

MOLNÁR OSZKÁR (Fidesz): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Itt van a kezemben az a dokumentációcsomag, egy komplett pályázat, amit a már említett kft. készített el, és jelen pillanatban ez a pályázat már a Műemlékek Nemzeti Gondnoksága igazgatójának, illetve a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal elnökének az asztalán van.

Azt kérem öntől tisztelettel, legyen kedves mindkét vezetőt, a KÖH elnökét, illetve a Műemlékek Nemzeti Gondnokságának igazgatóját is megkérdezni, hogy mi folyik az edelényi kastély körül. Mindenben egyetértünk, amit ön elmondott, államtitkár úr, az viszont elképesztő és elképzelhetetlen, hogy egy ilyen kulturális örökség mellé, néhány tíz méterre, a kastély közvetlen szomszédságában olyan projektet akarjanak megvalósítani, ahol szarvasmarhát, tehenet, birkát és sertéseket fognak tartani, és minden hétvégén a kastélyban disznóölést akarnak tartani.

Ez az, amiért kértem a lehetőséget az azonnali kérdésre, és nagyon kérem államtitkár urat, hogy legyen kedves, tegyen meg mindent, hogy ezt ne valósíthassák meg.

Köszönöm.
Felszólalások:  Előző  170  Következő    Ülésnap adatai