Készült: 2020.08.12.00:25:47 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

220. ülésnap, 129. felszólalás
Felszólaló Gyimóthy Géza (FKGP)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  129  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Hende Csaba államtitkár urat, kíván-e válaszolni. Jelzi az államtitkár úr, hogy most nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Az általános vita lezárására, a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a csütörtöki ülésnap végén kerül majd sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egészségügyet, a gyógyszerellátást, a szociális ellátást érintő egyes törvények jogharmonizációs célú, valamint a kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi LXXXIII. törvény, továbbá a társadalombiztosítási járulékfizetéssel és az egészségügyi hozzájárulással kapcsolatos törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4614. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/4614/37. számon kapták kézhez. A hatáskörrel rendelkező bizottságok jelezték, hogy nem kívánnak előadót állítani.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy az előterjesztéshez érkezett módosító javaslatokat a törvényjavaslat szabályozási tárgyaira figyelemmel három vitaszakaszban tárgyaljuk meg. Felkérem Kapronczi Mihály jegyző urat, ismertesse az egyes vitaegységeket.

 

Felszólalások:  <<  129  >>    Ülésnap adatai