Készült: 2020.02.16.20:21:14 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

185. ülésnap (2016.11.10.), 91. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka ülésvezetés
Videó/Felszólalás ideje 1:14


Felszólalások:  Előző  91  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Mielőtt a vezérszónoki felszólalásokat megkezdenénk, ülésvezetési kérdésben kell döntenünk. Hiller István, az Országgyűlés alelnöke jelezte, hogy fel kíván szólalni az általános vita során. Alelnök úr képviselői felszólalás esetén az önálló indítvány további tárgyalása során csak akkor vezetheti az ülést, ha ehhez az Országgyűlés hozzájárul.

Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hozzájárul‑e ahhoz, hogy Hiller István alelnök úr az előterjesztés további tárgyalása során, amennyiben felszólal, utána még vezethesse az ülést. Kérem, hogy aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható több­sége indítványomat elfogadta, így minden elhárult annak érdekében, hogy alelnök úr felszólalhasson.

Most a vezérszónoki felszólalások következnek. A Fi­desz képviselőcsoportjának vezérszónoka Vinnai Győ­­ző képviselő úr. Parancsoljon, képviselő úr, öné a szó.
Felszólalások:  Előző  91  Következő    Ülésnap adatai