Készült: 2020.10.28.04:25:55 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

140. ülésnap (2008.04.22.), 154. felszólalás
Felszólalás oka Általános vita lezárása
Felszólalás ideje 1:55


Felszólalások:   106-154  154   154      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára későbbi ülésünkön kerül sor.

A korábban bejelentetteknek megfelelően most az Országos Területrendezési Tervről szóló 2003. évi XXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának lezárása következik. Az Országgyűlés a napirend elfogadásakor döntött arról, hogy a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a vita lezárására az ülésnap végén kerüljön sor. Így most az általános vitát lezárom. A benyújtott módosító javaslatokra figyelemmel a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a vasúti szárnyvonalakon történő közösségi közlekedés fenntarthatóságával kapcsolatos döntések megalapozásához szükséges társadalmi és szakmai egyeztetések elvégzéségéről, valamint a szükséges döntések előkészítéséről szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájának lezárása. Suchman Tamás és más képviselők önálló indítványát H/4443. számon kapták kézhez. Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi napon az előterjesztés vitája befejeződött, de az elnök jelezte, hogy a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a vita lezárására most kerül sor. A módosító javaslatokat benyújtották, így a vitát lezárom. A részletes vita várhatóan a következő ülésünkön lesz.

Napirendi pontjaink tárgyalásának a végére értünk.

Egyetlen napirend utáni felszólalás van hátra, a mai napirendet követően Mécs Imre képviselő úr jelentkezett felszólalásra. Öt percben a képviselő urat illeti a szó.

(16.30)
Felszólalások:   106-154  154   154      Ülésnap adatai