Készült: 2020.07.04.21:38:02 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

111. ülésnap, 345. felszólalás
Felszólaló Sneider Tamás (Jobbik)
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:22

Felszólalások:  <<  345  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. A kijelölt Gazdasági bizottság nem állított előadót. Most a képviselői felszólalások következnek. Nincs jelentkező, így a vitát lezárom. Gondolom, az előterjesztő már nem kíván hozzászólni. (Jelzésre:) Jelzi, hogy nincs hozzászólási szándék, így a határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Nem­zeti Média- és Hírközlési Hatóság 2014. évi egységes költségvetésének végrehajtásáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A Költségvetési bizottság által benyújtott T/4907. számú előterjesztés és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlamenti informatikai hálózaton elérhetők.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem az előterjesztőt, kíván-e felszólalni. (Jelzésre:) Nincs jelentkezési szándék. A kormány képviselője jelezte, hogy nem kívánja ismertetni álláspontját.

A kijelölt Kulturális bizottság nem állított előadót, így most a képviselői felszólalások következnek. Megadom a szót Novák Előd képviselő úrnak.

Felszólalások:  <<  345  >>    Ülésnap adatai