Készült: 2020.09.24.03:48:45 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

40. ülésnap, 196. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka Részletes vitára bocsátás
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 9:01

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk a munkánkat. Kérem, foglaljanak helyet. Megkezdjük a szavazást.

Tisztelt Országgyűlés! Most előterjesztések részletes vitára bocsátásáról határozunk. (Zaj. - Csenget.)

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a Szülőföld Alapról szóló 2005. évi II. törvény módosításáról szóló T/1301. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 150 igen szavazattal, 83 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény módosításától szóló T/1370. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 264 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek beutazásáról és tartózkodásáról szóló T/1299. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 277 igen szavazattal, 4 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem önöket, részletes vitára bocsátják-e a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló T/1300. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 285 igen szavazattal, nem szavazat és tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a büntetőügyekben alkalmazható közvetítői tevékenységről szóló T/1369. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 289 igen szavazattal, 4 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem önöket, részletes vitára bocsátják-e az egyes pénzügyi tárgyú törvények módosításáról szóló T/1297. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 183 igen szavazattal, 115 nem ellenében és 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a regisztrációs adó részleges visszatérítéséről szóló T/1298. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 307 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem önöket, részletes vitára bocsátják-e az egészségügyi ellátórendszer fejlesztéséről szóló T/1375. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 185 igen szavazattal, 126 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a katasztrófák elleni védekezés irányításával kapcsolatos egyes törvények módosításáról szóló T/1309. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 193 igen szavazattal, 119 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a Fővárosi Önkormányzat és a kerületi önkormányzatok közötti forrásmegosztásról szóló T/1339. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Nem jelenik meg az eredmény.)

(17.00)

Tehát még egyszer kérdezem a tisztelt Országgyűlést, részletes vitára bocsátja-e a Fővárosi Önkormányzat és a kerületi önkormányzatok közötti forrásmegosztásról szóló T/1339. számú törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az előterjesztést 204 igen szavazattal, 124 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett részletes vitára bocsátotta.

A Magyar Köztársaság 2006. évi költségvetéséről szóló 2005. évi CLIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat, valamint a Magyar Köztársaság 2007. évi költségvetését megalapozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozataláról külön szavazunk.

Soron következik tehát a Magyar Köztársaság 2006. évi költségvetéséről szóló 2005. évi CLIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat módosító javaslatainak határozathozatala. Az előterjesztést T/1205. számon, a bizottságok együttes ajánlásait pedig T/1205/10. és 13. számokon kapták kézhez.

Megadom a szót Veres János pénzügyminiszter úrnak, aki válaszolni kíván a vitában elhangzottakra.

Felszólalások:  <<  196  >>    Ülésnap adatai