Készült: 2020.09.25.03:01:57 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

38. ülésnap, 213. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:41

Felszólalások:  <<  213  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem tisztelt képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki részt venni a vitában. (Nem érkezik jelzés.) Jelentkezőt nem látok.

Tekintettel arra, hogy a miniszter úr is jelezte, hogy nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra, az általános vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára későbbi ülésünkön kerül sor.

Most soron következik a kormányzati szervezetalakítással összefüggő törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/1202. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/1202/40. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a törvényjavaslathoz érkezett módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e ezen javaslatommal. Kérem, hogy ezt kézfelemeléssel jelezzék! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés elfogadta az indítványomat.

Kérem a felszólalni kívánó képviselőket, felszólalásuk kezdetén jelezzék, hogy a bizottsági ajánlás melyik pontjaihoz kívánnak hozzászólni.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-87. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni mintegy nyolcperces időkeretben. (Nem érkezik jelzés.) Jelentkezőt nem látok. Így a részletes vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Most megadom a szót Petrétei József igazságügy-miniszter úrnak. Kíván-e szólni? (Dr. Petrétei József: Igen.) A miniszter urat illeti a szó.

Felszólalások:  <<  213  >>    Ülésnap adatai