Készült: 2019.12.12.04:34:25 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

245. ülésnap, 332. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka A részletes vita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  332  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Tekintettel arra, hogy több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a részletes vita utolsó szakaszát az ajánlás 27-32. pontjai szerint. Megkérdezem, ki kíván szólni. (Senki sem jelentkezik.) Tekintettel arra, hogy nincs jelentkező, a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét lezárom.

Megkérdezem Kékkői Zoltán politikai államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Kékkői Zoltán: Most nem.) Nem. Államtitkár úr a határozathozatal előtt kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra a következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a takarmányok előállításáról, forgalomba hozataláról és felhasználásáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/5042. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5042/49. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, hogy kívánnak-e bizottsági előadót állítani. (Senki sem jelentkezik.) Nem kívánnak.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a hétfői napon már döntöttünk a részletes viták szerkezetéről. A részletes vita szerkezetét is tartalmazó felszólalói névjegyzéket kézhez kapták azok a képviselők, akik módosító javaslatokat nyújtottak be. Kérem önöket, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslatok indoklása és vitája hangozzon el.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-24. pontjaira. Kérdezem önöket, hogy ki kíván felszólalni az ajánlás értelmében ötperces időkeretben. (Senki sem jelentkezik.) Nincs jelentkező felszólalásra.

Tisztelt Képviselőtársaim! A részletes vitát lezárom.

 

(15.40)

 

Megkérdezem Kékkői Zoltán földművelésügyi politikai államtitkár urat, hogy most vagy a határozathozatalt megelőzően kíván a vitában elhangzottakra válaszolni.

 

Felszólalások:  <<  332  >>    Ülésnap adatai