Készült: 2019.12.10.09:14:43 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

245. ülésnap, 280. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka A részletes vita megkezdődik
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  280  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen. A miniszter úr jelzi, hogy később kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra következő ülésünkön kerül sor.

 

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a földrendező és földkiadó bizottságokról szóló 1993. évi II. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/5264. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/5264/21. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, van-e kijelölt bizottsági előadójuk. (Senki sem jelentkezik.) Nincs.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a keddi napon már döntöttünk a részletes viták szerkezetéről. A részletes vita szerkezetét is tartalmazó felszólalói névjegyzéket kézhez kapták azok a képviselők, akik módosító javaslatokat nyújtottak be. Kérem önöket, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító javaslatokat indokolják!

Tájékoztatom továbbá önöket, hogy az ajánlás 13. pontjára nem nyílik meg a vita, tekintettel arra, hogy az nem felel meg a Házszabály rendelkezéseinek.

Megnyitom a részletes vita első vitaszakaszát az ajánlás 1-12. pontjai szerint. Elsőként megadom a szót Dán János képviselő úrnak, a Független Kisgazdapárt képviselőcsoportjából, aki kétperces időkeretben kíván szólni. Öné a szó, képviselő úr.

 

(14.40)

 

Felszólalások:  <<  280  >>    Ülésnap adatai