Készült: 2020.04.06.13:24:05 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

66. ülésnap (2007.04.24.), 109. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Videó/Felszólalás ideje 1:35


Felszólalások:  Előző  109  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, Vas János képviselő úr. Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt a képernyőn sem látok. Az általános vitát elnapolom, folytatására és lezárására a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes adótörvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/2669. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/2669/12. számon kapták kézhez. Mielőtt javaslatot tennék a vita szerkezetére, bejelentem, hogy az ajánlás 1. és 7. pontjai az első helyen kijelölt bizottság állásfoglalása szerint nem felelnek meg a Házszabály rendelkezéseinek, így ezekre nem nyílik meg a vita.

Indítványozom, hogy a további benyújtott módosító javaslatokat összevontan, egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki a javaslattal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés az összevont tárgyalásra tett indítványt elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 2-6. pontjaira, továbbá a 8. és 9. pontokra. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. Megadom a szót Tállai András képviselő úrnak, Fidesz.
Felszólalások:  Előző  109  Következő    Ülésnap adatai