Készült: 2021.05.08.02:43:58 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

91. ülésnap (2015.06.29.), 98. felszólalás
Felszólaló Dr. Lukács László György (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott képviselői viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:03


Felszólalások:  Előző  98  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Miniszter Úr! Szívesen hallgattam volna még azt, hogy mivel próbálnák kozmetikázni egyébként ezt a bizonyítványt, amit, ha már iskolai időszakról beszélünk, a magam olvasatában tényleg egy elégtelen bizonyítványként értékelek. Azonban látom a próbálkozást, de ez talán még mindig kevés ahhoz, hogy egy elégséges bizonyítványt lehessen kiállítani.

Ami viszont fontosabb, és ha nem is az én hangomat, nem is az én véleményemet kell ebben meghallgatniuk, de mindenképpen javaslom, hogy július 1-jén az egyébként nagy demonstráción, ahol a MESZK, illetve a Fakoosz is demonstrálni fog, tehát egységesen két különböző szervezet egymástól eltérően demonstrál, ott meghallgathatják, hogy mit is gondolnak az emberek erről a bizonyítványról, és mennyire érzik ők azt az igyekezetet az önök cselekedetében, ami az önök olvasatában átemelné önöket az elégtelen jegyből az elégségesbe.

Én úgy értelmezem, illetve úgy érzem és úgy látom, hogy ők továbbra is elégtelenre értékelik a kormánynak az ebbéli tevékenységét, és ezért szerintem teljesen jogosan jár önöknek a szegénységi bizonyítvány. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)
Felszólalások:  Előző  98  Következő    Ülésnap adatai