Készült: 2019.12.16.06:03:29 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

172. ülésnap (2000.11.09.), 194. felszólalás
Felszólaló Csatári József (FKGP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:23


Felszólalások:  Előző  194  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

CSATÁRI JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Valóban, én is arra hívom fel a tisztelt tévénézők és rádióhallgatók figyelmét, hogy továbbra is hallgassák és kísérjék figyelemmel a felszólalásokat, hiszen Keller Lászlónak abban igaza van, hogy figyelni kell, de az ő felelőtlenségüket kell nagyon figyelni, amelyben egy olyan kívánságműsort szeretnének a polgári kormány elé tenni, ami teljesíthetetlen. A felelőtlenség maximalitása az, ami az ellenzék részéről tükröződik, sajnos. Nekünk viszont a felelősség tudatában kell a kétéves költségvetést elkészíteni és megszavazni.

Én továbbra is a XII. fejezet mezőgazdasági részéhez mondanék egy-két dolgot. Bebizonyosodott az - az ellenzék drukkjának ellenére is -, hogy a magyar mezőgazdaság talpon maradt, tervezhetővé vált, és 2001-2002-ben is továbbra is fejlődést fog mutatni. Ha csak a legfrissebb adatot vesszük figyelembe, hogy 14,6 százalékkal nőtt az előző évihez képest a GDP-arányos rész, ez egy elég komoly eredmény.

És van miről beszélni olyan púppal a hátunkon, amelyet az előző kormány tett ránk; az is csoda, hogy egyáltalán tudunk tervezni, és tudunk nagy toleranciával készülni a jövőre.

Köszönöm szépen.

 
Felszólalások:  Előző  194  Következő    Ülésnap adatai