Készült: 2019.12.15.19:35:26 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

172. ülésnap (2000.11.09.), 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka A részletes vita megkezdődik
Videó/Felszólalás ideje  


Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Jó reggelt kívánok. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Köszöntöm önöket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri mai ülésnapunkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 20. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Molnár Róbert és Kapronczi Mihály jegyző urak lesznek segítségemre.

 

Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik a Magyar Köztársaság 2001. és 2002. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitájának megkezdése. Az előterjesztést T/3122. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/3122/430. számon kapták kézhez.

Emlékeztetem önöket, hogy hétfői ülésnapunkon döntöttünk arról, hogy a költségvetési törvényjavaslat részletes vitájára 20 órás időkeretben kerül sor, a módosító javaslatokat pedig egy vitaszakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés.

Tisztelt Képviselőtársaim! Utólagos ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy az ajánlásban egyes bizottsági és előterjesztői állásfoglalások tévesen kerültek rögzítésre, ezért azokat pontosítani kellett. A könnyebb áttekinthetőség érdekében egy tájékoztató készült, ebben már valamennyi állásfoglalás helyesen szerepel. Ezt a tájékoztatót tegnap valamennyi frakció vezetőjéhez eljuttattuk, és a részletes vita mindkét napján a képviselők az ülésteremben is kézhez kapják. A korrigált állásfoglalásokat a korábbi gyakorlatnak megfelelően a kiegészítő ajánlás harmadik része tartalmazni fogja.

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Most pedig kérem a jegyző urak közül Kapronczi Mihály jegyző urat, szíveskedjék ismertetni a mai nap időkereteit. Jegyző úr!

 
Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai