Készült: 2019.11.18.04:37:21 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

253. ülésnap (2013.02.18.), 240. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka A részletes vita lezárása
Videó/Felszólalás ideje 1:42


Felszólalások:  Előző  240  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Kérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Répássy Róbert államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni az itt elhangzottakra. (Jelzésre:) Most nem kíván.

Tisztelt Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy érkeztek be módosító javaslatok, és a benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

Soron következik a jogi segítségnyújtásról szóló 2003. évi LXXX. törvény, valamint a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/9465. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/9465/9. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

A bizottsági ajánlás összesen kilenc ajánláspontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványomat elfogadta.

Ennek megfelelően megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-9. pontjaira, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni.

Megadom a szót a Jobbik-képviselőcsoportból Staudt Gábor képviselő úrnak. Parancsoljon, képviselő úr!
Felszólalások:  Előző  240  Következő    Ülésnap adatai