Készült: 2020.09.25.16:25:52 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

249. ülésnap, 39. felszólalás
Felszólaló Pelczné Dr. Gáll Ildikó (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:42

Felszólalások:  <<  39  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Képviselőtársaim! További hozzászólót nem látok az előterjesztéshez. Megkérdezem államtitkár urat, kíván-e reagálni az elhangzottakra. (Dr. Avarkeszi Dezső: Köszönöm, majd a részletes vitánál.) A részletes vitánál kíván reagálni, ezért, képviselőtársaim, az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor.

Képviselőtársaim! Soron következik a kábítószer-probléma kezelése érdekében készített nemzeti stratégiai programról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. A határozati javaslatot a H/11084., a bizottsági ajánlást pedig a H/11084/31. számon önök már megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen 19 ajánláspontot tartalmaz. Az 1. pont a cím módosítására is javaslatot tesz, a módosító javaslatok közötti összefüggésre tekintettel azonban erre a pontra külön nem nyitom meg a vitát.

Indítványozom, hogy a módosító javaslatokat egy szakaszban tárgyalja az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot, az indítványomat elfogadta.

Képviselőtársaim! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-19. pontjaira. Megadom a szót Pettkó Andrásnak, aki előzetesen írásban jelezte felszólalási szándékát. Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  39  >>    Ülésnap adatai