Készült: 2021.05.05.22:59:18 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

192. ülésnap, 298. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:56

Felszólalások:  <<  298  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e még valaki szólni. Megkérdezem az államtitkár urat, kíván-e szólni. (Czene Attila jelzésére:) Az államtitkár úr nem kíván szólni.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom. Megkérdezem Babák Mihály képviselő urat, az előterjesztők képviseletében kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) A képviselő úr nem kíván válaszolni a vitában elhangzottakra.

Tisztelt Országgyűlés! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a T/6957. számú törvényjavaslathoz módosító javaslatok beadására változatlanul van lehetőség, a részletes vita lezárására csak az ülésnap végén kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/6960. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/6960/55. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! Indítványozom, hogy a részletes vitában a benyújtott módosító javaslatokat három szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. A módosító javaslatot benyújtott képviselők számára a terembiztosi szolgálat előzetesen kiosztotta a részletes vita tervezett szerkezetét. Felkérem a jegyző urat, hogy ismertesse az egyes vitaszakaszokat.

Felszólalások:  <<  298  >>    Ülésnap adatai