Készült: 2020.04.09.13:47:44 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

95. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm az Országgyűlés jelen lévő tagjait, mindazokat, akik figyelemmel kísérik a munkánkat. Az Országgyűlés őszi ülésszakának 14. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Szabó Erika és Kapronczi Mihály jegyzők lesznek segítségemre.

Miután most már valamennyi feltétel adott a vita megkezdéséhez (Varga Mihály az ülés megkezdése előtti pillanatokban lépett be az ülésterembe.), folytatjuk a Magyar Köztársaság 2000. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat általános vitáját, valamint az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitáját. Az előterjesztést T/1658. számon, az Állami Számvevőszék véleményét T/1658/1. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/1658/4-18. és 21-23. számokon kapták kézhez.

Emlékeztetem önöket, hogy a hétfői ülésnapon az Országgyűlés döntött az előterjesztés 30 órás időkeretben történő tárgyalásáról. Felkérem Szabó Erika jegyző asszonyt, hogy ismertesse a frakciók rendelkezésére álló mai időkereteket.

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai