Készült: 2020.03.30.19:29:22 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

106. ülésnap, 29. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Felszólalás oka Részletes vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje  

Felszólalások:  <<  29  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a bizottsági elnöki értekezleten elhangzottak alapján a szükséges bizottsági előkészítésre figyelemmel Horváth Balázsnak az egyes törvényi rendelkezések hatályba léptetéséről, illetve hatályon kívül helyezéséről szóló törvényjavaslata általános vitájára nem ma, hanem holnap utolsó napirendként kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2000. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat újból megnyitott részletes vitájának folytatása és lezárása.

Az előterjesztést T/1658. számon, a költségvetési bizottság tájékoztatóját pedig T/1658/607. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a tegnapi ülésnapon a törvényjavaslat normaszövegének és a hozzákapcsolódó mellékleteknek lezárult a részletes vitája. A vita további szakaszait az elnök megnyitotta, de nem zárta le azért, mert egyes frakciók tegnapi időkeretüket felhasználták, és így nem lett volna alkalmuk arra, hogy a további fejezetek során felszólalhassanak. Most tehát az Országgyűlés fejezetétől kezdődően valamennyi vitaszakasz tárgyalására ismételten sor kerülhet.

Felkérem a jegyző urat, hogy ismertesse a frakciók rendelkezésére álló időkereteket.

Felszólalások:  <<  29  >>    Ülésnap adatai