Készült: 2020.04.10.05:30:59 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

206. ülésnap (2001.05.09.), 257. felszólalás
Felszólaló Molnár Gyula (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:33


Felszólalások:  Előző  257  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

MOLNÁR GYULA (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Elnézést kérek, ebben a vitában még egy rövid reagálást szeretnék tenni, és ígérem, hogy én is visszatérek az ajánlási pontokhoz.

Gondolom, Szalai Annamária nem becsüli le azt a munkát, amit elvégeztünk, hiszen gondolhatta volna, hogy ha ezt a kigyűjtést megtettük, akkor számítottunk arra, hogy esetlegesen ez a reagálás és válasz fog érkezni az ön oldaláról.

Két apró momentumra szeretném felhívni a figyelmét. Az egyik az, hogy minden szolgáltató javaslatai előttünk voltak, a meghallgatások megtörténtek. Amennyiben ki lehet mutatni egy olyan módosító csomagot, amely szövegszerűen és - még egyszer mondom - helyesírási hibáival egy érdekkörtől érkezett, akkor készségesen úgy gondoljuk, hogy a mi érvelésünk, a mi bemutatásunk nem állja meg a helyét e Ház falai között.

A második dolog: amennyiben talál olyan módosító indítványt, amely a kényes területekre téved, és nem arról szólna, hogy ezt a liberalizált piacot tényleg liberálissá tegyük, akkor mi is tisztelettel újragondoljuk ezen a területen az álláspontunkat.

Befejezésképpen még azt szeretném mondani, hogy örülök, hogy újra elhangzott a fogyasztók érdekében szóló törvénykezés. Mi is ezt szeretnénk. Minden egyes módosító indítványnál, amit a kormány támogatott, rá fogok mutatni arra, hogy miért jelenik meg a fogyasztók érdeke. Kérem, hogy majdan a végszavazásnál vagy a bizottsági újbóli vitánál támogassák ezeket, a fogyasztók érdekeit képviselő módosító indítványokat.

Köszönöm szépen.

 
Felszólalások:  Előző  257  Következő    Ülésnap adatai