Készült: 2021.09.21.03:57:07 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

172. ülésnap, 324. felszólalás
Felszólaló Dr. Brenner Koloman (Jobbik)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 4:50

Felszólalások:  <<  324  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönjük. Most az előterjesztő érdekében kétperces technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet.  Dr. Orbán Balázs az ülésterembe lép.)Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. (Jelzésre: ) Államtitkár úr jelezte, hogy a vita végén kíván reagálni. Tisztelt Ház! A kijelölt Gazdasági bizottság nem állított előadót.

Az időkeret megoszlása a következő: a Fidesznek 27 perc, a KDNP-nek 13 perc, a Jobbiknak 9 perc, az MSZP-nek 9 perc, a DK-nak 7 perc, az LMP-nek 6 perc, a Párbeszédnek 5 perc és a függetleneknek 4 perce van a felszólalásra.

Most képviselői felszólalások következnek ebben az időkeretben. A vita során kétperces hozzászólásra nincs lehetőség. Kérdezem képviselőtársaimat, hogy kíváne szót kérni valaki. (Senki sem jelentkezik.)

Jelentkezőt nem látok, a vitát lezárom. Megkérdezem államtitkár urat… (Dr. Orbán Balázs nemet int.) Államtitkár úr szintén nem kíván nyilatkozni.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a területfejlesztésről és a területrendezésről szóló 1996. évi XXI. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. A kormány-előterjesztés T/13475. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető.

A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Megadom tehát a szót Salacz Lászlónak, a bizottság előadójának. Parancsoljon! (Salacz László nem tartózkodik a teremben.) Salacz képviselő úr sincs itt.

Most ismét megkérdezem államtitkár urat, hogy kíváne felszólalni a vitának ebben a szakaszában. (Dr. Orbán Balázs: Nem kívánok.) Nem.

(21.10)

Akkor jelezném, tisztelt Országgyűlés, hogy a kijelölt Gazdasági bizottság nem állított előadót.

Most a képviselői felszólalások következnek, a napirend szerinti időkeretekben. Ennek megosztása: Fidesz 27 perc, KDNP 13 perc, Jobbik 9 perc, MSZP 9 perc, DK 7 perc, LMP 6 perc, Párbeszéd 5 perc, függetlenek 4 perc. A vita során kettőperces hozzászólásra nincs lehetőség.

Megadom a szót Potocskáné Kőrösi Anitának, a Jobbik képviselőjének. Parancsoljon!

Felszólalások:  <<  324  >>    Ülésnap adatai