Készült: 2021.03.06.09:00:31 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

39. ülésnap, 258. felszólalás
Felszólaló Dr. Szájer József (Fidesz)
Felszólalás oka A részletes vita újra megnyitva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 4:52

Felszólalások:  <<  258  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a költségvetési bizottság T/1220/1208. számon előterjesztett módosító javaslatát, amely a 2003. évi főösszegeket tartalmazza. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés a módosító javaslatot 195 szavazattal, 165 ellenszavazattal elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! A költségvetési bizottság elkészítette tájékoztatóját, amely a T/1220/1209. számon a számítástechnikai hálózaton elérhető. A frakcióvezetőkhöz, a költségvetési bizottság elnökéhez és a frakcióirodákba eljuttatjuk a tájékoztatót, a képviselők pedig a hét végi futárpostában megkapják.

Tisztelt Országgyűlés! Felhívom figyelmüket, hogy a Házszabály 121. § (7) bekezdése alapján a tájékoztatást követően a fejezetek bevételi, kiadási főösszegét, a hiány mértékét nem érintő kapcsolódó módosító javaslatokat lehet csak benyújtani.

Tájékoztatom önöket, hogy a frakciók a hét végén megkapják az eddig benyújtott második körös módosító javaslatokról szóló tájékoztatót, amely a számítógépes hálózaton is elérhető lesz. Kérem képviselőtársaimat, hogy a korábban benyújtott módosító indítványokat az új főszámok ismeretében tekintsék át, és amennyiben szükséges, azokat új változatban terjesszék elő.

Tisztelt Országgyűlés! A 121. § (7) bekezdése alapján a részletes vitát újból megnyitom, és egyben elnapolom. Ennek folytatására jövő heti ülésünkön kerül sor. (Számos képviselő távozni készül.) Még egy fél pillanat türelmüket szeretném kérni!

Az előbbi bejelentéssel szemben bejelentem, hogy az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitáját most folytatjuk; azonban a mai napra előre jelzett másik két törvény részletes vitájának tárgyalására a mai napon nem kerül sor, ez a holnapi napon, a nap végén fog sorra kerülni.

Köszönöm szépen a figyelmüket. Két perc technikai szünetet rendelek el. (Rövid technikai szünet.)

 

(22.50)

 

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk a munkánkat az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája második szakaszával. Az előterjesztést T/1224. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/1224/66. számon kapták kézhez. Megnyitom a részletes vita második szakaszát az ajánlás 46-58. pontjaira. Megadom a szót Korózs Lajos képviselő úrnak, Magyar Szocialista Párt, ötperces időkeretben. (Zaj.) Köszönöm szépen. Korózs Lajos képviselő úr már 35 másodperce beszél - ezt nem érzékeljük. Lehet, hogy tévedés volt a jelentkezés. Most megadom a szót Béki Gabriella képviselő asszonynak, SZDSZ, aki jelen is van, és feltehetően nem tévedés a jelentkezése.

 

Felszólalások:  <<  258  >>    Ülésnap adatai