Készült: 2020.06.07.06:03:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

340. ülésnap, 223. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:25

Felszólalások:  <<  223  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról történő határozathozatalra és a zárószavazásra következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Most soron következik a Magyarország Kormánya és az Oroszországi Föderáció Kormánya közötti nukleáris energia békés célú felhasználása terén folytatandó együttműködésről szóló egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/13628. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/13628/9. számon kapták kézhez és ismerhették meg.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen hét ajánláspontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Ez látható többség. Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Most megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-7. pontjaira, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki ezzel kapcsolatban felszólalni. Igen, megadom a szót Szili Katalin képviselő asszonynak.

Parancsoljon!

Felszólalások:  <<  223  >>    Ülésnap adatai