Készült: 2020.08.10.23:55:12 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

218. ülésnap (2009.06.22.), 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Videó/Felszólalás ideje 1:42


Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Kedves Képviselőtársaim! Megkezdjük mai ülésünket. Köszöntöm önöket. Köszöntöm képviselőtársaimat itt az ülésteremben, mindenkit, aki figyelemmel kíséri mai ülésnapunk munkáját, akár itt az ülésteremben, akár a médiumok nyilvánossága előtt.

Az Országgyűlés nyári rendkívüli ülésszakának 1. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Podolák György jegyző úr és Szűcs Lajos jegyző úr lesz segítségemre.

Tisztelt Képviselőtársaim! A Szocialista Párt képviselőcsoportja ma arról tájékoztatott, hogy a 2009. június 22-ei, azaz mai ülésnapunkra Gúr Nándor képviselő urat frakcióvezető-helyettesnek megválasztotta. Frakcióvezető-helyettes úrnak kívánok megválasztása időtartamára sikeres munkát.

Tisztelt Képviselőtársaim! A frakcióvezető-helyettes úr mindjárt kezdheti is napirend előtti felszólalását, hiszen "Megoldások nehéz helyzetben" címmel kíván napirend előtt szólni. Így Gúr Nándor frakcióvezető-helyettes urat illeti a szó. Öné a szó. (Pillanatnyi szünet.) Reméljük, most már a mikrofon is az öné lesz. A kártyáját most tette be a képviselő úr a gépébe. Öné a mikrofon is.
Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai