Készült: 2020.07.06.00:52:00 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

265. ülésnap (2017.12.11.), 372. felszólalás
Felszólaló Dr. Zombor Gábor (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 3:01


Felszólalások:  Előző  372  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. ZOMBOR GÁBOR (Fidesz): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Általában az év végi egészségügyi salátatörvények nem szoktak a legizgalmasabb törvények lenni, azonban rendkívül fontosak, hiszen olyan intézkedések jogalapját alkotják meg, amelyek mind a működésben, mind a betegbiztonságban jelentenek újabb és újabb garanciákat arra nézve, hogy a magyar egészségügyi rendszer jobban működjön.

(19.20)

Mivel teljes egyetértés volt a bizottságban is a nagy kérdésekben, és általában a salátatörvények nagy többséggel kerülnek megszavazásra, ezért én inkább arra szeretnék kitérni, hogy ebben az évben ez az utolsó egészségügyi tárgyú törvény, és talán mindnyájunk nevében meg tudjuk köszönni e helyen is az egészségügyben dolgozók egész éves áldozatos munkáját, kitartását, és bízunk abban, hogy az a tendencia, amely elindult, és ami most már folyamatos és töretlen, miszerint a legfontosabb érték, a humán erőforrás megtartása érdekében egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz a kormány és az ország, hogy az olyan eredményre vezet, hogy az itthon maradók jobb feltételek között, jobb anyagi megbecsülésben és erkölcsi megbecsülésben tudják végezni a munkájukat.

Személy szerint is és talán mindnyájunk nevében is szeretném megköszönni, hogy kitartottak, ápolják, gyógyítják a betegeket, és bízom benne, hogy a jövő évben is hasonló áldozatvállalással és hasonló szakmaisággal végzik a munkájukat. Szeretném megköszönni államtitkár úrnak, a minisztériumnak és mindenkinek, aki abban részt vett, hogy ezeket a rendkívül fontos, előremutató intézkedéseket, a bérmegállapodást végre tudjuk hajtani, hiszen mindnyájunk érdeke, hogy egy jól működő egészségügye legyen ennek az országnak. Ne legyen senki beteg közülünk, de szükség lesz az egészségügyre mindnyájunk számára! Köszönöm szépen, és áldott karácsonyt szeretnék kívánni mindenkinek, akivel nem fogok már találkozni. (Taps.)
Felszólalások:  Előző  372  Következő    Ülésnap adatai