Készült: 2020.04.09.18:18:57 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

252. ülésnap (2002.02.26.), 25. felszólalás
Felszólaló Dr. Áder János (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka ülésvezetés
Videó/Felszólalás ideje  


Felszólalások:  Előző  25  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Csak a rend kedvéért szeretném mondani, hogy egyébként az előző felszólalása is napirend előtti felszólalása volt a Szocialista Pártnak (Derültség és taps a Fidesz padsoraiból.), a köztársasági elnök úr szavaira elhangzottak - hátha valaki nem emlékszik arra, hogy mi történt egy órával ezelőtt. (Derültség.)

Tisztelt Országgyűlés! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Bauer Tamás képviselő úr, Szabad Demokraták Szövetsége (Moraj a Fidesz padsoraiból. - Közbeszólás ugyanonnan: Utoljára!); Takács Imre képviselő úr, Magyar Szocialista Párt; Ughy Attila képviselő úr, Fidesz-Magyar Polgári Párt; Lentner Csaba képviselő úr, Magyar Igazság és Élet Pártja; Bánki Erik képviselő úr, Fidesz-Magyar Polgári Párt; Molnár Róbert képviselő úr, szintén Fidesz-Magyar Polgári Párt.

 

Tisztelt Országgyűlés! A Független Kisgazdapárt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei területi listáról a Dögei Imre halálával megüresedett helyre országgyűlési képviselőnek Fejes Ferencet jelölte. A mandátumvizsgáló bizottság - a választási iratok alapján - Fejes Ferenc megbízólevelének szabályszerűségét megvizsgálta.

Megadom a szót Isépy Tamásnak, a bizottság elnökének, aki a mandátumvizsgálat eredményéről a Házszabály 7. § (2) bekezdésének megfelelően jelentést tesz az Országgyűlésnek.

 
Felszólalások:  Előző  25  Következő    Ülésnap adatai