Készült: 2021.03.03.00:26:45 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

167. ülésnap, 133. felszólalás
Felszólaló Balczó Zoltán (Jobbik)
Felszólalás oka általános vita elnapolása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:55

Felszólalások:  <<  133  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm államtitkár úr válaszát. Az általános vitát elnapolom. Lezárására ma az ülésnap végén kerül sor a módosító indítványok házszabályszerű benyújtásának érdekében.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság vizsgálatának eredményéről szóló jelentés, valamint az ennek elfogadásáról szóló, a Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság által előterjesztett országgyűlési határozati javaslat együttes általános vitája a lezárásig. A beszámolót J/4795. számon, a határozati javaslatot pedig H/4796. számon kapták kézhez. A hatáskörrel rendelkező bizottságok benyújtották ajánlásaikat, amelyek J/4795/1., valamint H/4796/1. számokon a honlapokon elérhetők.

Tisztelt Országgyűlés! Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Kepli Lajosnak, az országgyűlési vizsgálóbizottság elnökének, a napirendi pont előadójának, 25 perces időkeretben. Képviselő úr, öné a szó.

Felszólalások:  <<  133  >>    Ülésnap adatai